1904120.jpg

Minä ja meidän mieshän siinä istua napotetaan lauantai-iltana katsomassa, kun orjat taistelevat areenalla petojen kanssa.

Hyvää päivää seuraa aina huono, siitä ei pääse mihinkään. Tätä päivää varjostaa päänsärky. Kaurapussi aiheuttaa hartioihin tyynyliinan läpikin niin muhkean ihottuman ja kutinan, että konstini lihasten pehmittämiseksi ovat vähissä. Olisipa oma infrapunasauna! Juuri sen hankkisin nyt, jos keksisin sille jonkun sopivan kolon.

973115.jpg

Reipas metsälenkki koiran kanssa oli silti virkistävä. Silkkiturkki oli valtavan innoissaan päästessään pomppimaan mättäältä toiselle ja välillä pehmeässä karhunsammalessa.  Harvoin olen nähnyt sitä yhtä reippaan energisenä ja iloisena, vaikka aina se on tykännyt metsässä kulkea. Toista tuntia vaelsimme jahtaamassa suppilovahveroita, mutta silmään osui vain pienen pieniä. Varmaan himosienestäjät olivat vieneet isommat jo aamupäivällä.

973116.jpg

Huusholli on levällään odottamassa, että järjestelen paperini lipaston laatikoihin. Aika menee koiran kanssa leikkiessä ja mitä nyt täällä jotain pientä väsätessä.


P.S. Ihan muuta: Tunteeko joku tämän linnun?