1754160.jpg

Tiedättekö mikä tämä on? Minä en kyllä tiedä, mutta kuuluu ilmiselvästi sarjaan Helvetinkoneita, samaan lokeroon lehtipuhaltimen, ruohonleikkurin, vesijetin ja moottoripyörän kanssa.

Rupesin sunnuntaina ihmettelemään, missä ajetaan äänekkäällä ruohonleikkurilla aina vaan. Satuin vilkaisemaan taivaalle ja näin kaksi riippuliitäjää pyörimässä alarinteellä olevan pellon päällä. Liikkuivat vielä oudosti samoissa paikoissa eivätkä tulleet alaspäin.

Kameran zuumi vasta paljasti, että miehillä oli takapuolessaan kovaääniset roottorit, joilla pystyi pörräämään loputtoman pitkältä tuntuvan ajan nenämme edessä. Ja se ääni kaikui yllättävän kovana!

Keväästä asti on viereisellä parkki-aukiolla nuori mies päräyttänyt aamuviideltä tai kuudelta käyntiin ison ja vahvan moottoripyöränsä ja kaasutellut siinä nautiskellen hetken, ennen kuin on ajanut matkoihinsa. On samalla herättänyt koko lähitienoon vauvasta vaariin. Pahimmalta viiden herätys on tuntunut työaamuina, jolloin uneen pääsystä on turha enää haaveilla.

Tiedän mistä vihaisia vanhoja akkoja tulee. Täältä tulee yksi.