1597581.jpg

Ennen aloin ja tein, nyt vetkuttelen ja hortoilen ja jään kiinni koneeseen. Hommat tahtovat venyä keskeneräisinä, kuten pakkaaminen, joka ei etene, leviää vaan. Olen puolitoista tuntia jo aikonut aloittaa hiusten raidoittamista.

Eilen sain mieltäni kevennettyä niin paljon, että ostin pihakukat ja istutin ne illalla. Jospa ilma nyt lämpenisi täälläkin toden teolla. Vielä kymmenen päivää sitten satoi lunta.

Eilinen kirjoittaminen ja siitä käyty keskustelu teidän kanssanne oli ihanaa ja merkityksellistä. Se oli hyvä muistutus siitä, miten paljon voi saada, kun itse avautuu asioistaan. Puhuin myös miehelle vähän; en tiedä mitä hän ajattelee. Hän yleensä loittonee kaiken sairastelun ääreltä.

1597585.jpg

Jospa se auttaa, kun on kohta ainakin tukka hyvin. Ehkä tällä reissulla käytän taas  yläkuvassa olevaa huvittavaa hellehattua, jonka olen ostanut Sorrenton satamasta. Silloin oli niin kuuma, että hiki tippui hiussortuvista kaulalle. Muutama vuosi sitten taas vietin kuuman päivän Strassburgissa ilman päänsuojaa ja poltin päänahkani tosi kipeäksi.