1444154.jpg

Hankin kodinhoitohuoneeseen uuden puusälekaihtimen, joka sopii mielestäni hyvin sinne. Kiinnitys kattoon sujui eilen melko hyvin päivän miettimisen jälkeen -kävin siis välillä vain avuksi kannettelemassa jotakin. Ikkunan edessä tulee hipsittyä usein vähissä vaatteissa pyykkikorille, joten pientä näkösuojaa tarvitaan. Samoin silittäessä, kun aurinko paistaa illalla sisälle.

Ikkunaa vastapäätä on kuivauskaappi ja valkoiset siivous- ja liinavaatekaapit. Joulukoristeet ovat pikkuhiljaa vallanneet yläkaapin toisensa jälkeen.

  1277917.jpg1277918.jpg1277909.jpg

Vastapäätä pesukonetta on vaatekaappiseinä, jossa kaikki kaapit ovat minun käytössäni, vaikka omistan mielestäni vain vähän vaatteita!  Yksi kaappi on täynnä laukkuja. Ja yläkaapit ovat täynnä miehen tavaroita, vaatteet hänellä on sentään omassa vaatehuoneessaan. Lasten lähtö kotoa on hiukan haikeaa, mutta tuleepahan rutkasti tilaa levittäytyä.

1444175.jpg

Tämä on minun valtakuntani, vaatehuolto- ja pukeutumishuoneeni, ainoa ylellisyyteni oman kylpyhuoneen  ja henkilökohtaisen autonkuljettajan lisäksi! Vielä kun saisi infrapunasaunan, kylpyammeen, katetun terassin, kukkivan pihan...