862091.jpg

Kun alkaa rajoittaa ruokamääriään, menee pari ensimmäistä päivää yleensä loistavasti. VLC-pussit ovat ylättävän täyttäviä. Ei ole yhtään nälkä, voi jopa muka unohtaa syödä, mitä ei normaalielämässä muuten tapahdu. Huomaa, että elämä sujuu hyvin ilman ruokaakin. Ei tosin pitkään, pian tarvitaan jotain muutakin kuin lasi vettä. Mutta maha ei kurni. Näin meni viime viikko.

Ja sitten alkaa tehdä mieli kaikenalaista pientä hyvää päivän laskettujen kaloreitten lisäksi. Syödään loput kaksi muffinssia pakkasesta kahvin kanssa. Pakastimeen unohtunut jäätelölitra katoaa vähin erin parempiin suihin. Onko vielä jotain jossakin...?

1510880.jpg

Lasken, että VLC-pussidieetti on sittenkin 900 kcal/pv. Ei ole mitään mieltä ostaa niitä apteekista, miksi en siis laskisi määrää oikeassa ruoassa? Kaurapuuro, lasi rasvatonta maitoa ja omena aamulla vastaa pussipirtelön kahtasataa kaloria. Lounaaksi tarkoitettu suklaapatukka sisältää 280 kcal! Aikuinen syö mieluummin vaikka kananmunan reissumiehenpuolikkaitten kanssa, porkkanan ja maitoa.

Päivällisen pussipastan tekee yhtä hyvin itse, mutta ongelmaksi tulee kyllä määrä, söisin kuitenkin kaksi kertaa enemmän. Turvallisempi valinta on mikrossa tehty uuniperuna, wokkivihanneksia tonnikalan kanssa, ruisleipä ja maito.  Illalla saa syödä vielä hedelmän.

Se oli tämänpäiväinen ruokailuni. Plus siis se jäätelö  ;~} No, kaupungilla kuljeskelu ja koiran lenkittäminen tiesi kolme ja puoli tuntia kävelyä, kului siinä ainakin muutama lusikallinen.