1504366.jpg

Bongabonga! Tässä sitä nyt ollaan, joka puolella näkyy lintuja, joista ei ole harmainta aavistustakaan. Vaikka mies on maalta ja väittää lukeneensa koulukirjansa paremmin, ei hän tiedä sen enempää. Eläinoppia aivoista kaivellessa tulee mieleen telkkä, silkkiuikku, tukkasorsa, töyhtöhyyppä...ja mitä muita hiuksekkaita vesilintuja niitä nyt onkaan. Paitsi töyhtöhyyppä taitaa olla pikkulintu.

1504372.jpg

Aika nohevan näköinen otus, ja näyttää tässä lähinnä Veikko Huoviselta. Google tietää enemmän, kuvan mukaan veikkaisin sitä silkkiuikuksi. Nyt tullaan vielä siihen tosiasiaan, että kohta haluan paremman kameran ja paljon enemmän taitoja, vaikka en uskokaan lintukuvaajaksi alkavani.  12x zoomista ei riitä kovin pitkälle. Ja se oravakuva on joskus saatava.

Lämmin sunnuntaipäivä tuntui ihmeelliseltä. Lenkin jälkeistä iloa himmensi jonkin verran havainto, että kaapin ylähyllyltä kaivetut viimekesäiset vaatteet ovat käyneet tiukaksi ja olo on kuin kuristetulla makkaralla. Ei kiva. Viime viikko meni jo helposti niukalla ravinnolla flunssan ansiosta, mutta viikonloppuna olen syönyt normaalisti ( mm. parsasalaattia ja sisilialaista munakoiso-spagettivuokaa Puoli kiloa voita -keittiöstä. Mmm).

Aloitan taas huomenna. Tuloksia tosin ei tule ennen kuin aloitan jonkun tehokkaan lihaskuntoliikunnan. Nyt tiedän, että energiaa ei kulu, kun ei ole lihaksiakaan, pelkkää läskiä vaan. :-(  Ihan vähän lohduttaa, että moni muu kamppailee samassa jamassa. Töissä kaikki muut ovat jo onnistuneet ja karistaneet ylimääräiset kahvansa pois. Paitsi minä.

1504620.jpg