1458921.jpg

Rucola-purkki jatkaa eloaan, siitä saa napsittua pikkulehtiä vielä vähän aikaa.

Miten tässä nyt hurahti näin myöhään ennen kuin aloin kirjoittaa rakasta päiväkirjaa? On vain ollut mukava viikonloppu ihan tavallisin menoin ja aika on kulunut ulkoillessa, kaupungilla ja akkuja ladatessa pitkiä päiväunia nukkumalla. Miehen kanssa on vaihteeksi ollut mukavaa, siis ilmeisesti on ollut muutakin tekemistä kuin roikkua langoilla. ;-)  Ikkunoita olisi vieläkin  pesemättä, mutta ei viitsitty pilata hyvää päivää.

Olen touhunnut mm. valokuvien kanssa.  Sehän kuten kaikki tiedätte itsekin, vie koko käden.


1459037.jpg

Viinisuolaheinä kasvaa vaan kovin hitaasti.

Olin tässä viikolla ihanassa koulutuksessa. Hidas Oy:n luova asenne työelämään voi olla monelle tuttu, mutta minulle se oli uusi riemastuttava juttu. Mikko Kuustonen, Iiro Rantala, Jukka Perko ja Jouko  Paananen -nimet jo kertovat tarpeeksi- puhuivat yhteisöllisyydestä ja turvavyöhykkeestä, hitaudesta, häpeän kääntämisestä voimavaraksi ja uskalluksesta heittäytyä. Tämä kaikki höystettynä hulvattomalla huumorilla ja loistavilla musiikillisilla esimerkeillä. En muista, milloin olen viimeksi nauranut niin, että kyynelee roiskuvat pitkin poskia!

Tieto tästä iltapäivästä tuli vain kaupungin yleisen koulutusohjelman mukana ja oli onnellinen sattuma, että työkaverini kanssa huomasimme sen ja lähdimme mukaan. Näiden valtavan karismaattisten miesten, etenkin Kuustosen viesti ja lämpö jäi elämään mieleen pitkäksi aikaa. Keski-ikäisten luovien ihmisten elämänviisautta, jonka saattoi allekirjoittaa. Suosittelen, jos osuu kohdalle!