1495135.jpg

Pieni yksityiskohta lempitaulustani

Olen kotikissa pahinta laatua. Viihdyn erinomaisesti kotona enkä lähde täältä mihinkään, jos ei ole pakko. Jos en kävisi töissä, elämäni kutistuisi varmaan neljän seinän sisälle. Näkihän sen viime vuonna puolipäivätyössä: vapaaviikot nautin yksinolosta ja nimenomaan sisällä.

Tyynyprojekti ei etene. Eilen löysin yhdestä paikasta ihanan mustavalkoisen tyynyn, joka oli pakko saada, koska se on ihan minun näköiseni ja käy meillä joka huoneeseen.. Oranssia se ei ole nähnytkään ja suorastaan huutaa sitä rinnalleen. Yksi löytämäni oranssi oli liian vaalea ja mies sai lähteä palauttamaan sen. Siitä hyvästä nousin nenäliinojeni takaa ja leipaisin vähän suklaapikkuleipiä, joita hän oli vailla. Joudun tietysti syömään itsekin muutaman.

1495151.jpg

Tänään olen suosiolla ollut flunssan kourissa sohvalla koko päivän. Katsoin Pikku naisia –elokuvan, jonka sain miniältä lainaksi. Sen jaksoi katsoa ties kuinka monennen kerran uudestaan, seurata Marshin tyttöjen kasvamista aikuiseksi ja nauttia perheenjäsenten lämpimästä toisistaan välittämisestä. Laatu kestää.



En jaksanut muutakaan, joten panin pyörimään heti perään Monsoon Wedding –leffan, ainakin kolmas kerta siitäkin. Sen täyteläiset värit, mielenkiintoinen tarina ja kuumat rytmit piristivät aivan ihmeesti. Pisti jalan vippasemaan pohjan akallakin. Jotakin energian kaipuuta tämä oranssin nälkä varmasti on!

1495141.jpg