1353207.jpg

Hyytävä tuuli viskoi ohutta lunta vaakasuoraan viime viikolla, kun kävimme vanhempieni mökillä. Tuntuu kuin siitä olisi kolme viikkoa. Tämä loma on ollut ihanan rauhallinen ja täynnä pieniä iloja. Tekemistä olisin vaikka muille jakaa, mutta mukavuudenhaluisena en tee kovin ahkerasti enkä paljon. Kukkamultia vaihdan ehkä huomenna, kuten olen joka päivä tähänkin asti siirtänyt sitä eteenpäin. Kuten te muutkin, olen roikkunut täällä aika paljon ja se herättää aina yhtä ristiriitaisia tunteita.

1353209.jpg

Täällä kotona voi keskittyä näihin arkisiin ihmeisiin, kuten että hammastahnatuubi on taas leikkinyt kissa-hiiri -leikkiä kanssani ja ollut ihan lopussa jo kaksi viikkoa. Ja kuitenkin siitä taas riittää. Näin ei käy koskaan silmänympärysvoiteelle.

Viimeisen lomapäivän ratoksi olen leiponut vanhoja suosikkejani suklaamuffinsseja ja mustikkapiirakkaa. Hyvä ajatus on, että ne pakastetaan pienissä erissä päiväkahveja varten. Ei tuu tapahtumaan... ; )

Kohta alan valmistautua teatterimatkalle, kiva ilta tiedossa ystävien kanssa. Toivotan kivaa perjantai-iltaa sinullekin!