1389077.jpg

Kuvatulvaa, sillä selviää viikolla, kun yrittää välttää koneen imua. Onnistuu miten onnistuu,  olen nimittäin kaksi kertaa työpäivän aikana löytänyt itseni lukemasta blogeja. Tänään olen rasittavan kauppareissun jälkeen siemaissut keiton ja salaattilautasen (ja kuusi suklaamunaa) naamaan ja uinahtanut koko illaksi sohvalle. Siitä mies sitten herätteli kahdeksan jälkeen.

Tämä on alati kasvavan vararenkaan salaisuus, hyvän ruokahalun lisäksi: pari vuotta sitten kävin vielä lähes joka ilta kävelyllä. Viisi liikuntasuoritusta viikossa tuli helposti, kun lähti joka ilta ulos ja kerran viikossa jumppaan. Kauppapäivinä sai olla sohvalla.

1389061.jpg

Tätä autiotaloa ihailen joka kerta käydessämme ystävien luona sunnuntaikävelyllä. Pohjalaistalot ovat kivan näköisiä, kuten kaikki perinteiset, niissä on hyvät mittasuhteet.

1389071.jpg

Huomaan luopuneeni kohta kokonaan televisiosta. Nytkin meni ohi Greyn anatomia.  Menetys ei varsinaisesti kaivele, mutta joskus viime vuonna vapaalla katsoessani paljon televisiota ihmettelin oikein, miten mielenkiintoista asiaa ja viihdettä siellä on. Hyviä sarjoja ja elokuvia. Mutta Ylen kanavat ovat suosikkejani.