1411146.jpg

Aivan hurja ilma tänään, on ollut varmaan koko maassa! Aamulla töihin sillan yli kävellessä  tuntui, että tuuli pyyhkäisee alas, vaikka en ihan lounatuulen heiluteltavissa olekaan. Työkaveri kertoi maantiellä pelänneensä ensimmäistä kertaa tosissaan. Poika pääsi pääkaupunkiin kunnialla, vaikka kertoikin nähneensä edelläajavan luisuvan ojaan. Onneksi hänellä on käytössään appiukon turvallinen ja leveä auto. Mieskin ajaa työmatkaa yhteensä 90 km päivässä, mutta sen on niin tavallista, etten enää huolehdi sydän syrjällään huonolla säällä.

Lunta on niin paljon, ettei ovet tahdo mennä kiinni. Kahlaamalla on saanut mennä yli monesta paikasta eikä kaikkia autoteitäkään ole aurattu. Huvittavaa, että pahin lumihässäkkä onkin maaliskuussa. Talvi on ihanaa nyt kun sitä riittää.

1411090.jpg

Käytättekö te naiset  paljon koruja? Tuli mieleen,  kun kävin ihailemassa Merin kauniita itse tekemiä hopeakoruja. Käytän metalleista hopeaa ja valkokultaa, kuten Merikin. Nuorena emme kumpikaan käyttäneet koruja, se on pitänyt opettelemalla opetella vasta myöhemmin.

Tuon kuvan otin sunnuntaina, kun iskin ranteeseeni ranskalaiseen tapaan melkein kaikki ketjuni. Joskus näin, mutta arkisin käytän kellon lisäksi vain sormuksia ja helmikorvakoruja. Kylpyhuoneen kaapistossa on silti kaksi laatikollista pelkkiä koruja. Olen hulluna esimerkiksi Snön koruihin, vaikka en sitten juuri käytä niitä. Silmälasien kanssa roikkuvat korvakorut eivät minusta keski-ikäisellä ole aina kovin tyylikkäät. Ja niitähän olisi laatikossa ainakin kahdetkymmenet. Ja nappeja, ja renkaita, ja erilaisia pitkiä helmiä.

1411242.jpg