1277958.jpg

Vicki Li haastoi miettimään viittä helmiominaisuutta, joista pidän itsessäni. Muutama päivä näitä piti vähän hautoa takaraivossaan. Näitä ominaisuuksia pidän hyvinä:

o  Ensimmäinen helmiominaisuus on kätevyys. Ajattelen, miten jonkun asian voisi tehdä helpommin tai yksinkertaisemmin tai paremmin. Tämä on varmaan muille aika ärsyttävääkin, kun en myöskään pidä kynttilääni vakan alla.

o  Toinen helmiominaisuuteni voisi olla myönteinen elämänasenne, jonka opin jo kotona. Katson mielelläni valoon päin. En viitsi jäädä pitkäksi aikaa harmittelemaan, vaan sopeudun ja etsin hyvät puolet asioista. Oma oloni kohenee siitä kummasti.

1278035.jpg

Hillittyjä värejä ja raitakuoseja, niitä haluan tekstiileihin.
mutta seinissä voin käyttää voimakkaitakin värejä.

o  Kolmas helmiominaisuus on pelkistäminen. Tähän liittyy kyky löytää oleellinen ja hahmottaa kokonaisuuksia,  ajatella asioita laajemmassa yhteydessä. En jää lillukanvarsiin.  Siksi tuppaan joskus olemaan aika lyhytsanainen  kirjoittaessani, mitä yritän parantaa.

o  Neljäntenä olen järjestelmällinen ja pidän asiat oordningissa, myös kaappini.  Kun arkielämä on järjestyksessä, on helppo olla. Onneksi mies ja pojat ovat samaa sorttia, mutten ei olisikaan niin sopuisaa. : D

   1277909.jpg1277910.jpg

Arleenan sanomat -blogista haettu vinkki viikata liinavaatteet uudella tavalla.
Ennen rullasimme lakanat. Oikealla tyynyliinahylly.
 

o  Viidentenä nauru kuplii herkästi pinnassa ja lnäen helposti asioista huvittavat puolet. Arvostan  läheisissänikin hyvää huumorintajua, sitä löytyy! Kestän aika huonosti synkeitä pessimistejä ympärilläni.



1277958.jpg

Haastankin tähän Arleenan ja Whatsoeverin kertomaan helmiominaisuuksistaan, ja muutkin, jos haluatte.

Hyvää lauantaipäivää!