804897.jpg1015942.jpg807275.jpg

Tämä on Katriinan kansalaisopisto keski-ikään ehtineille. Tervetuloa opiskelijaksi! Tarjoan suppean valikoiman tarkasti kohderyhmälle valikoituja kursseja. Onneksenne en itse ole opettajana, vaan etsin pätevää sakkia muualta: tahdon nimittäin  mukaan kaikille kurssseille.

Otan Merin kurssitarjottimelta mukaan ilman muuta ainakin ensimmäisen, joka näyttää muuten olevan alun perin Kutuharjulta ja on ehdottoman tarpeellinen:

1.  Ajatustenluku ja elekielen tulkintakurssi. Tämä on tarkoitettu erityisesti harvapuheisten miesten kanssa asuville naisille, hyödyllinen vaihdettaessa ajatuksia totuttuun tapaan telepaattisesti.

2. "Mullakin on tunteet!": simultaanikurssi yllämainituille miehille. Pinnistetään yhdessä poikaporukassa,  ja kun saadaan puserrettua esiin yksi aito tunne, tunnistetaan se sitten yhdessä. Opetellaan ottamaan vastaan omia ja vaimon  tunteita ahdistumatta, korottamatta ääntä ja lähtemättä heti tupakalle.

3. Päivittäisen ulkoilun alkeet. Psyykataan itsemme kiinnostumaan lenkkitossun syvimmästä olemuksesta, tuulipukuun hyppäämisestä ja sauvojen nappaamisesta mukaan ovensuusta. Tutustutaan sykemittarin ylärekisteriinkin ja opetellaan kuntoilemaan joka ilta samaan aikaan ajattelematta hukattua bloggausaikaa ja litistynyttä tukkaa.

4. On muutakin kuin suklaa –kurssi. Joku on kuulemma kuullut, mitä se on ja kurssilla yritämme yhdessä löytää sen. Hyvät kengät ja rahapussi mukaan.

5. Mikroliikunta blogatessa. Kuinka treenaat lihaksiasi  ilman että se häiritsee kättesi lentoa näppiksellä. Tarvittaessa käytetään hyväksi sähköimpulsseja, mikrovirtaa tai vaikka sähkötuolia, jos kiinteytyminen sitä vaatii ja läski ei muuten lähde. Omat läppärit mukaan!

6. "Mitä jos": haikaillaan yhdessä. Toteutumattomien ikuisuushaaveiden hautomista, jahkaamista ja pyörittelyä. Välillä voidaan yhdessä luikauttaa valitusvirsi ja sitten  jatkaa keksimällä muutamia uusia jossittelun ja haikailun aiheita tulevien eläkevuosien piristeeksi. Paras valittaja saa kurssimaksun takaisin.

7. Siivous tavaksi –kurssi. NLP-menetelmällä ja hypnoosin avulla opetellaan kulkemaan joka päivä rätti kädessä puoli tuntia töitten jälkeen. Näin ei koskaan pääse kaapinovet ja muut paikat likaantumaan niin, että tarvitsee hävetä, kun anoppi tulee kylään. Koska toiminnosta tulee automaattista, se vastaa pieniä nokosia.


Siis ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille  on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

KUKA ei ole vielä tehnyt tätä, nostaa käden ylös ja ilmoittautuu!