1333964.jpg

Tuli minullekin ensimmäistä kertaa viime kevään jälkeen roskaposti yhteen alkuvuoden postaukseen. Jos vielä tulee yksi, otan käyttöön tuon inhoamani kirjaintunnistuksen. Eilen illalla pähkäilin jonkun blogissa, kun en meinannut millään tunnistaa kirjaimia, jotka menivät hankalasti päällekkäin.  Illalla silmät harittivat jo muutenkin, mutta piti vielä katsoa Tudors ensimmäistä kertaa ja virkata hillittömästi. En yhtään tiedä, mitä olisin ajatellut siitä. Kauniita ihmisiä ja nykykieltä ainakin. Kovin paljon sisältöä ei tuntunut olevan. Sir Thomas More oli tosin kiehtova hahmo ja useita muitakin laatunäyttelijöitä sarjassa.
 
Aamulla käväisin kaupungilla asioilla ja samalla hain kolme sängynpeitettä paikallisesta tavaratalosta sovitettavaksi. Mutta ei, eivät ollenkaan sopineet. Yksi topattu oli liian tumma ja kirjava, toinen sopivan värinen, mutta liian ohutta kangasta ja iso, kolmas topattu liian pieni ja sähköinen. Vaikeaa on, mutta kokemuksesta tiedän, että se oikea tulee kyllä kohdalle, kunhan jaksan katsella tuota vanhaa retkua vielä vähän aikaa. Siis peite.

1334195.jpg

Nyt voisin jo ottaa yhden virkistävän etelänloman tähän väliin, kun tiet ovat jäässä  ja nollakeli vaan jatkuu. Kuulin juuri, että moottoripyöräkaupasta saisi talvilenkkareihinsa piikit pohjaan parillakympillä : (