1207996.jpg
"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

"Anna palkinto kymmenelle ihmiselle, joiden blogeista ammennat hyvää mieltä ja inspiraatiota itsellesi ja jotka tekevät elon Blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Voit saada palkinnon monelta taholta!"

Sain tämän ihanan huomionosoituksen Meriltä, Lepikseltä, Lisbetiltä, Krisulta, Whatsoeveriltä, Noeijoolta, Arleenalta ja Iines J:ltä. Kaunis kiitos vielä jokaiselle erikseen! Tämä on nyt yhtä juhlaa meikäläisen blogielämässä.

Päivän mittaan muita hommia kotona puuhaillessa olen miettinyt omaa listaani. Miten rajata noin kolmestakymmenestä seuraamastani blogista juuri kymmenen? Listahan elää muutenkin koko ajan. Sain lopulta aikaiseksi listan kymmenestä läheisimmästä blogisiskostani:

Noeijoo on listani kuningatar, joka aikanaan tutustutti minut koko hommaan ja avasi ikkunan maailmaan, jota en tiennyt olevan olemassakaan.  Ainakin olin varma, ettei siellä ole keski-ikäisiä. Noeijoo kirjoittaa hullunhauskasti elämästään laidasta laitaan ja aitona Pohjoisen tyttönä ei silottele liikoja.  Laiskottelun mestari, jonka kuvissa on näkemystä. Sinne rynnistän ensimmäisenä.

Meri
aalloilla on listalla heti seuraava. Hillitön huumorintaju saa välillä nauramaan vedet silmissä. Kolmen pojan äiti, ajattelija ja pohdiskelija, virkanainen, taiteilija ja puutarhuri  on myös mestarilaiskottelija, jonka edesottamuksia odotan joka päivä.

Iines J on viisas ihminen ja taitava kirjoittaja. Nautin Iineksen tyylistä: teksti soljuu sujuvasti eteenpäin, aiheet ovat läheltä ja mielenkiintoisia, ja näkökulma on aina inhimillinen ja humaani. Iineksen kuvissa on katsottavaa, en voi unohtaa varsinkaan yhtä omenapuun oksaa viime keväältä.

Vicki Li on iloinen, välitön ja konstailematon luonnonlapsi, niin yrittäjä ja virkanainen kuin onkin. Hän tuntui heti tutulta, kun ensimmäisiä kertoja kävin lukemassa kirjoituksia. Vickin mukana pääsee käymään uusissa paikoissa.

Lisbetti on myös tsekattava päivittäin, hän on niitä harvoja täällä päin asuvia polkkaajia. Luen mielelläni Lisbetin mukavia kertomuksia varsinkin työelämästä ja sen arkisista mutkista.

Whatsoeverin kirjoitukset Tukholman suunnalta ovat aina kiinnostaviaja erilaisia. Ihailen hänen paneutumistaan aiheisiin, asiaa on paljon. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, suurta iloa tuottivat mm. kertomukset safarilta Etelä-Afrikasta. Kuvista pidän kovasti.

Sivuaskel
tuntui heti jotenkin tutulta, joten en ihmetellyt ollenkaan, kun hän paljastui ikätoveriksi samoilta seuduilta Oulusta. Jossakin se vaan tuntuu. Hänen blogissaan asuu viisas ja lämmin nainen, jonka postaukset ovat pieniä helmiä, valokuvista puhumattakaan!

Lepis on jännittävä nainen, jonka kirjoituksiin ensin tutustuin valokuvien ja  Jyväskylä-linkin kautta. Lähetymistapa asioihin on virkistävän erilainen kuin omani ja siksi kiinnostava. Kuvat ovat aivan omaa luokkaansa, aina jännittäviä!

Krisu on uusimpia tuttavuuksiani. Kirjoitus Halvatun Nigellasta sinetöi blogitilauksen heti!

Arleena on myös uusi kiinnostava blogisisko, jonka pelkistetyn kauniita sisustuskuvia käyn mielelläni katsomassa -taas jotakin ihan erilaista.

Tähän asti olen suhtautunut jyrkän kielteisesti kaikkiin blogimiitteihin, mutta kun ajattelen näitä naisia, tahtoisin tutustua jokaiseen!