1228488.jpg

Jatketaan vaaleanpunaisissa vaikka koko viikko! Aamukuudelta ylös, iltakuudelta takaisin nokosille, siinä koko päivä. Puoli yhdeksältä on ulkoilut ja suihkut  suihkittu ja on aikaa istahtaa telkkarin ääreen katsomaan Teemalta Punklandiaa, Lontoon skidit.

"Lontoon skidit sanoo et niilon tylsää Lontoo skidit sanoo et ei oo tekemistä (i'm so bored), mutta tietääks ne millaista on Pihtiputaalla täällä rock'n'roll on pirun harvinaista"  RATSIA
                                                                                                    
Riemastuttava ohjelma Suomi-punkista 80-luvulta! En varsinaisesti ollut mitenkään hyvin perillä koko genrestä, koska olin silloin jo yli kaksikymppinen, mutta tuttujahan kaikki ohjelmassa enimmäkseen olivat. En tiennyt ennen mitään bändistä nimeltä Korroosio, kun kuuntelin viime pyhänä levyltä kappaletta Hei hei hei, kuka rakastaa mua -biisiä, ihanaa, aitoa, sydämeenkäyvää. Laulaja oli ällistyksekseni Joel Hallikainen! Ja levy oli pikkusiskoni lahjaksi kokoama CD täynnä suosikkeja eri vuosikymmeniltä. Ihanassa sekamelskassa punkkia, Kai Chydeniusta ja Black Sabbathia.

Miten ihanaa vaihtelua oli aikanaan Sex Pistolsin Never Mind the Bollocks kaiken sen progen jälkeen! Kaikki rakastimme Moottoritie on kuuma -levyä. Clashin London Calling -tupla oli upea ja kestää täysin kuuntelua vieläkin.

Onneksi sarja jatkuu vielä maanantaisin Teemalla. Siinä esitetään samalla ajankuvaa 80-luvun Suomesta, joka on toisaalta niin lähellä ja niin kaukana. Ei maailma ole kovin paljon muuttunut, vielä.