1106521.jpg
Matisse

Oma oloni on päänsärkyinen ja väsynyt, vaikka nautin eilen illalla koiravahtina ollessa vain vettä. En edes muistanut viikonloppuna avattua punaviinipulloa, kokkaamisesta puhumattakaan. Miehen olosta en tiedä, taisi nakin ja perunasalaatin seuraksi ottaa oluen jos toisenkin, mutta hyvinpä jaksaa hauvelia viihdyttää.

978285.jpg
Kerttu Horila

Päivä saa onneksi mennäkin perinteisesti lepäillen. Ystävä houkutteli reippaalle lenkille, mikä teki todella hyvää. Pikkukoira osasi nukkua eilen yllättävän hyvin, nosti vaan pari kertaa päätään rakettien alkaessa paukkua puoliltaöin. Soitin rauhallista Katie Meluaa taustalla, luin lehteä sängyllä vieressä ja niin se nukahti heti uudelleen. Ja veti sitten hirsiä vieressä yhdeksään asti.

Poika lupasi, että saan keittää kokeeksi koirapuuroa pakastimeen. Niinpä sitten olen liottanut tattaria, hirssiä, ohraa ja riisiä ja sitten paistanut puuroa tuntikausia uunissa. Saa nähdä, kelpaako. Ehkä me ei itse syödä sitä, joten pitää mennä kehittämään jotakin, vaikka intialaistyyppistä kasvisruokaa ennen ihanasti houkuttelevia päiväunia.