1232329.jpg
Kaj Stenvallin Iso kahvi

Joskus vaan ärsyttää kaikki. Kuten koulutuspäivinä. Almamaria kirjoitti joskus samansuuntaisesti joistakin koulutuksista: miten tuntuu, että tietää jo kaiken, osaa kaiken, on kuullut tämän kaiken ja se on vielä niin saamarin keskinkertaista. Kaksikymmentä vuotta alalla opettaa aika hyvin.

Sinänsä hyvää koulutuspäivän ohjelmaa silmäilemällä jo näin, ettei mitää uutta ehkä ole odotettavissa. Silti yhden kollegan esitys uudeksi toiminnaksi oli niin alkeellinen, että tulin tosi vihaiseksi. Miten kukaan kehtaa esitellä tuloksia kehittämisprojektista, jonka tavoitteet ja menetelmät ovat täsmälleen samanlaiset kuin jo 25 vuotta sitten puhkijauhettu malli.  Antaa juuri oikean kuvan toimialamme kehittämistyön tasosta! Sen jälkeen on ympäri maata ja meilläkin omassa yksikössämme kokeiltu ja kehitelty vaikka mitä uutta ja luovuttu aikanaan niistäkin ajan hengen mukaisesti.

Tämä päivä oli samalla yhteistyötapaaminen, siksi sinne oli mentävä. -Ja ainahan on kiva nähdä kollegoita ja olla pois työpaikalta!
Koulutuksissa käyminen on ihanaa silloin kun saa oppia jotakin uutta ja innostavaa, saa kunnon potkun persuksille ja pääsee kehittämään omaa hommaansa.

Jotain sellaista pitäisi nyt keksiä, tämä kyynisyys on kuluttavaa!

905816.jpg

Lohtukarkkia, kiitos!