1102986.jpg
Matisse tarjoaa taas kuvan

Nyt alkaa jo elämä sujua. Hyvien yöunien jälkeen täpötäysi työpäivä, lepohetki kotona ja ilta joogassa. Olo on raukea ja rauhallinen. Näin paljon vaikuttaa oikea unirytmi.

Töissä on tuttu tunne: samalla tavalla syvästi levollinen olin muutama vuosi sitten pitkältä lomalta töihin palatessani. Rauha sielussa. En tunne kiirettä eikä sitä olekaan. Työ ei stressaa, vaikka päivä on aivan täysi ja ylimääräistä toimistotyötä on enemmän kuin ennen. En hermostu, vaikka olen myöhässä. Etenen omaan tahtiini asia kerrallaan -ja yritän tässä ottaa mallia työtovereistani ja miehestäni.

Otan tästä hetkestä kaiken ilon irti, koska tiedän sen olevan ohimenevää. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, jos ihme tapahtuisi ja tänä vuonna lakkaisin stressaamasta.

Illalla antauduin joogaliikkeiden lumoon täysillä. Jos kävelin vielä sisään läskejä laahaten, ulos astelin kimmoisasti astuen ja oloni jänteväksi tuntien!  Se on paljon yhden kerran saldoksi. Ensimmäistä kertaa antauduin lopussa niin täydellisesti alfa-aaltojen vietäväksi, että piti avata toinen silmä, ettei ala ääneen kuorsata.