Arvatkaapa, mitä piirsin aina pienenä? Enpä kerro, mutta nyt näytän, mitä kuvaan kaikkein mieluiten. Se on ehdottomasti halveksituin valokuvauksen ala, koska sitä tekevät vain naiset ja etenkin tällaiset kotiamatöörit kuin minä. Tässä joitakin tämänpäiväisiä helmiä tärähtäneiden arkistostani:

1239310.jpg

1239324.jpg

1239314.jpg

Siinä kukkakuvat tältä kertaa. Yksi vähemmän tärähtänyt kuvablogissa.

Ehkä tänään on vaan ollut liikaa tekemistä, en ole ehtinyt istahtaa vielä edes Ilta-Sanomia lukemaan. Lauantaille kun täytyy kerätä kaikki se kiva tekeminen, mitä ei viikolla ehdi tai jaksa.

Siispä tänään on nukuttu pitkään, lenkkeilty ihanassa talvisäässä, käyty tervehtimässä pikkukoiraa (se on ihana, huoh!), kierrelty kauppoja, soviteltu vaatteita, syöty ulkona, nautittu kahvit ja sacherit, shoppailtu satiinilakanoita uuteen sänkyyn, siivottu, leivottu kakkuja ja valokuvattu tulppaaneja.

Kuudelta ihmettelin vaan, kun vanne alkoi kiristää päätä: mikä nyt on vikana?
Kun on pöljä, pystyy tosiaan nujertamaan itsensä vaikka vapaalla.

1239377.jpg

Oli muuten erikoista olutta, omenanmakuista ja makeaa, siidermäistä. Kävi hyvin aperitiivista broilerille, paahdetuille juureksille ja pistaasi-balsamicokastikkeelle. Kuulostaa hyvältä, mutta oli jotenkin  laimean makuista.