1146519.jpg

Krisun kiinalaiset kynnet

Tässä on tulossa toinen annos marinoituja valkosipuleita, tällä kerralla Krisun kommenttilootassani antaman ohjeen mukaan tehtynä. Kokeillaas sitä, paitsi että viinietikasta puolet on vadelmabalsamicoa, siitä tämä väri.

Tämän illan olen ottanut jo rennommin, sen verran on paikat kipeänä edellisistä päivistä. Vasemman peukalon tyvinivel aristaa kaikkea liikettä, ihan uutta! Enkä millään keksi, mistä se on kipeytynyt...jos ei sitten sadan valkosipulinkynnen kuorimisesta alkuviikosta  -ja tänäänhän tein taas sitä, kun en muistanut! Damn!

Oudon vaivainen minusta on kyllä parissa kuukaudessa tullut. Kävin maanantaina työterveyden OMT-fysioterapeutilla lonkka- ja rintarankakipujen takia ja sain hyviä ohjeita. Hermojen venyttely ja syvien lihasten aktivointi tuntuu heti auttaneen vähän lonkkakipuun. Ulos en ole missään välissä edes ehtinyt, saati uimahalliin. Näillä vaivoilla voi itse asiassa olla jotakin yhteyttä estrogeenin vähentämiseen alkusyksystä. Nivelkivut nimittäin loppuivat, kun 46-vuotiaana aloin syödä estrogeenia. Olenkin ajatellut käyttää tätä ihmerohtoa lopun ikääni!

1146604.jpg

Luojan kiitos huomenna on perjantai!