1131600.jpg

Omenapuun alla koisataan tästä lähtien sitten muhkeassa sängyssä! Se on ihanan korkea ja pehmeä entiseen matalaan ja melko kovaan sänkyyn verrattuna. -Joka muuten oli  ostettu vuonna -80, joten mitenkään hätiköity tämä vaihto ei ollut. Ihan hyvä matala musta sokkelisänky olikin, varmuuden vuoksi hankittiin aikoinaan kaksi sänkyä mahdollisen tulevan avioeron varalta (!). Nyt saavat toimia  vielä yhtä kauan vierasvuoteina. Patjat on tietenkin muutamaan kertaan uusittu. Joustinpatjat toimivat aikanaan kakaroille myös mainiona trampoliinina aina kun silmä vältti.

Maalasin vuosi sitten seinät, kun halusin makuuhuoneeseen tummaa ja rauhallista väriä. Se saneli verhoilun värityksen, ja valitsinkin ensimmäisen vastaantulevan sängyn, jossa oli oikea väri. Ei ehkä maailman viisain syy valita vuodetta, mutta pari minuuttia koemakaamalla ei pysty saamaan mitään käsitystä patjasta. Ja oli se nyt kuitenkin vähän halvempi kuin kaikenmaailman hästensit ja jensenit. Yhtä leveä tämä on kuin entinenkin, 180 cm, vaikka moneen kertaan olen tuskaillut, kun ei tahdo löytyä valmiita lakanoita. Hommaan lopultakin  sellaisen petaripussin, you know.

Nyt puuttuu vielä lukulamput, tuosta vanhasta virityksestä on päästävä eroon. Ja taulu vaihdettava, peitettä täytyy miettiä, niin ja uusi matalampi puulipasto viereen ja...

1131702.jpg

Lokoisaa viikonloppua! Minä menen vaihteeksi lauantaiksi töihin.