1069599.jpg

Tässä järsitään puruluuta eteisen matolla, joka on myös tosi hyvä pissipaikka.

Kiva kokemus tämä vuorokausi koiran kanssa! Iltariehunnasta selvittyämme yö olikin rauhallinen. Neiti vaihtoi monta kertaa paikkaa sängyssä, mutta nukkui tai oli ainakin hiljaa aamuun asti. Minä heräilin usein ja seurasin sitä, ihan tarpeettomasti tosin, kun se vaihtoi paikkaa sängyssä monta kertaa, mutta mies osasi nukkua rauhassa koko yön. Jaksoikin sitten paremmin nousta jo seitsemältä antamaan vieraalle ruokaa.

Päivä sujui rauhallisesti, koira uinaili milloin missäkin. Ilo oli sitä suurempi, kun isäntä tuli veljensä ja veljen avovaimon kanssa syömään: tutut ihmiset saivat sen ilosta sekaisin.

1069595.jpg

Yhdet unet vielä tässä sohvalla.


Takaisin siis omaan tavalliseen päiväjärjestykseen. Huomenna pitää mennä taas töihin, outoa. Kahdessa viikossa ehti tottua kotonaoloon ja hiljaisempaan menoon, keho ja mieli ehti juuri rauhoittua. Yhdestä viikosta ei tosiaankaan ole mihinkään! Vielä joulukuussa on yksi kahden viikon vapaa jakso ja sitten se onni on loppu. Onneksi olen säästänyt lomia ensi vuoteen.

Nyt oli eilen lopultakin niin paljon  energiaa, että saimme valittua uudet sängyt, kun entisistä patjoista on jouset kuluneet. Tarjous oli hyvä, mutta tulimme valinneeksi kaksi kertaa kalliimman jenkkivuoteen kuin olimme etukäteen ajatelleet ja sitä paitsi 180 cm leveän, vaikka olin ajatellut vaihtaa kapeampaan 160 senttiseen. Leveään kun on vaikea löytää tarpeeksi isoja  aluslakanoita, jotka pysyvät reunojen alla. Tästäkin voi päätellä, että hyvä myyjä on kullan arvoinen työnantajalleen, ilman häntä emme olisi tätä ajatelletkaan. No, ei tästä sentään kultaharkkoja pulitettu, mutta osamaksua riittää taas vähäksi aikaa. Halusin kankaalla verhoillun sängyn ja päädyn. Väri kameli ja koko hoidon saa hyvällä onnellakin vasta jouluksi.

Kylkiäisenä sai yllättäen Iittalan uusia sinisiä Taika-sarjan astioita, kuusi isoa ja kuusi pientä lautasta sekä jälkiruokakupit. Laskin niiden arvoksi 380 €. Ihmettelen vähän: kalliita astioita, eikö ennemmin olisi laskettu sängyn hintaa vielä 10% lisää?

1069659.jpg

Pienen puolukkapiirakan alla on yksi uusi Taika-lautanen.

Iines J näkyy tarjoilevan blögiä, ottakaapa tästä siivu puolukkapiirakkaa sen seuraksi, var så god!