1039900.jpg

Mukava leikkipuisto loisti eilen aamulla tyhjänä pienessä pakkasessa.

Hieroja vatkasi eilen ensin selkäni pehmeäksi ja naksautti sitten pitkän rivin jäykistyneitä  nikamalukkoja auki -ja tässä sitä taas istutaan hankkimassa uusia. Kaikki intohimoni ja kiinnostuksenkohteeni ovat melko paikallaanpysyvää laatua, ja selkä tunnetusti inhoaa tietokoneella istumista, lukemista ja elokuvien katselua. Kokkaaminen ja leivonta ei paljon vaihtelua tuo.

1039968.jpg

Iltapäivä kuluikin sitten rillikaupoissa. Tänään silmät ovat kuin tomaatit piilarinkäytöstä ärtyneinä, mistä syystä aikoinaan luovuin koko touhusta. Nyt en voisi kuvitellakaan esitteleväni silmäpussejani julkisesti, isot tissit ja silmäpussit kun ovat vankka perintöni monen sukupolven takaa. Paha sisu myös, sanoo moni.

1039967.jpg

Kotisovituksessa on nyt kuudet pokat enkä osaa valita. Imartelevimmat värit ovat viininpunainen ja tumma luumu. Päädyin eilen muovisiin, vaikka tähän asti olin katsellut metallisia. Huomenna isken linssit taas silmiin ja päätän.

1039974.jpg

Näin illalla Paksuna-elokuvan -oli pakko keksiä muuta elämää, kun Vuodatus ei toiminut.  Ei hullumpi tapaus, voin suositella. Kaikki tuntui todelliselta, ihmiset olivat aitoja ja siinä käsiteltiin oikean elämän oikeita teemoja. Hyvät näyttelijävalinnat kruunasivat tämänkin elokuvan.