Ihan kuin kirkasvalolamppu auttaisi jo...? Ainakin placebo-efektinä on mahdollista. Tänään työnteko on ollut ikäänkuin helpompaa, kun aamulla luin lehteäni puoli tuntia lampun äärellä. Ei siellä muutenkaan hassumpaa ole ollut, ja olen tehnyt vähän lyhyempiä päiviäkin vanhoja ylitöitä vähennellen. Siis kotiintultua päikkäreille ja sitten pitkälle sauvakävelylle armaan kanssa. Ei koneelle. Telkkarista uutta Perhesiteet-sarjaa, joka tuntuu mielenkiintoiselta ja pursuaa hienoja näyttelijöitä.

970514.jpg


Tämähän tuntuu oikealta elämältä. Loppuviikko ei sitten ehkä menekään ylläkuvatuissa tunnelmissa vaan reippaasti ja virkeänä -meillä kaikilla!  :)) Ehkä sittenkin jaksan olla viikon töissä.

970537.jpg

Maisema keittiön ikkunasta.

Sain ystävältä lahjaksi Henning Manckellin uuden Italialaiset kengät (ystävä on sekä Italia- että kenkähullu) ja kirjastosta tilaamani Diane Setterfieldin Kolmastoista kertomus ja Virpi Hämeen-Anttilan Sokkopelin. Tulevaisuuteni on turvattu pitkäksi aikaa. Onneksi on taas pian vapaata ja pääsee lukemaan!


P.S. Vaihdoin pohjan, koska työkoneellanikin sivu kapeni alaspäin vierittäessä ja jotkut  eivät ole voineet kommentoida sen takia. Tässä pohjassa en huomannut siellä samaa vikaa. Toivottavasti nyt onnistuu.