1023131.jpg

Onpahan edes jotkut freesinä täällä -ja saatathan Sinä olla myös! Nukuin tunnin  unoset kauppareissun ja kevyen päivällisen jälkeen ja huitaisin taas kerran mielestäni ajatuksenkin kuudeksi jumppaan ehtimisestä. Se nyt ei kertakaikkiaan sovi mulle maanantaina eikä kuudelta. Ennen kävin tiistaisin seitsemältä, mikä oli hyvä aika, mutta halusin vaihtaa lajia jne.

Töissä oli kyllä ihan mukavaa, ehti tehdä hommia hosumatta ja samanlaiselta näyttää onneksi koko viikko. Pitkästä aikaa on tiedossa päivä Helsingissä keskiviikkona. Junassa istuminen kolme tuntia mennen tullen ja koko päivän perilläkin ei juuri ilahduta, mutta odotan koulutuspäivältä paljon. Pistellään taas lonkkaan neuloja, jos kipeytyy.

Sain eilen luettua loppuun Diane Setterfieldin Kolmastoista kertomus -kirjan. Voi ystävät, lukekaa se! Ihana kirja, vaihteeksi taas kunnon tarina. Vangitsee lempeästi erikoisella tunnelmallaan, joka muistuttaa monia klassikkoja, kuten Brontën Humisevaa harjua, Kotiopettajattaren romaania, Dickensin Koleaa taloa.

Lukukokemuksena niin voimakas, että aloin itkeä kun se loppui. Hohhoijaa, minähän vuonna muuten viimeksi olisin itkenyt, varmaan 2004?