Eilen en päässyt kotoa omille enkä muillekaan Vuodatuksen sivuille. Muilla oli ehkä sama vika. Ihan outoa: joutui loppuillan ihan eksyneenä lukemaan sohvalla ja jopa olemaan vuorovaikutuksessa Miehen kanssa. Enpä ole juuri puhunutkaan sille aikoihin.


Edit. klo 21.40
Piitkä ilta suoraan töistä koulutukseen ja illalliselle. Antoisa ja tarpeellinen tilaisuus ja herkullinen ruoka laatupaikassa. Työni puolesta on aika harvoin iltatöitä ja muita menoja, joten yleensä ne ovat tervetullut ja iloinen poikkeus. Kollegoita ympäri maakuntaa on ihana nähdä edes joitakin kertoja vuodessa. Ja yhdistyksen pikkujouluissa seuraavaksi.

Ehdin neljältä käydä hakemassa nopeasti kännykkäni huoltokeikalta. Taas oli tehty ohjelmistopäivitys, kolmas jo tänä vuonna ja NYT se toimii. Toisin sanoen puhelin näyttää lähetetyt ja vastaanotetut kuvat oikean näköisinä eikä kummallisina viiruina. Kamera siinä on toiminut tähänkin asti ja ottaa laadukkaita kuvia, mutta niitä ei ole voinut lähettää viestinä, siirtää vaan. Samsung sopii niin paljon paremmin käyttööni, etten millään taivu Nokian logiikkaan, kun kolmatta kertaa jo varapuhelimena jouduin sitä käyttämään.

1012726.jpg

 Näitten ympärillä se homma pyörii kotona ja töissä, joten parempi tulla hyvin toimeen.