Jessusgott, tämän kunnian voi näköjään saada valikoidut täditkin! Ihanaa, Rockin' Blogger Hopola pelastaa päiväni!

roskin+gööl.jpg (

             [roskin+gööl.jpg]  Nyt näkyy taas ainakin kotikoneella

Seuraavia haastettavia onkin vähän mietittävä, napinhaltijoita on jo aika paljon.

Sateinen viimeinen lomapäivä on kulunut kaupungilla kameraa katselemassa ja kotona testejä netistä tutkailemassa. Löysin Jyväskylästä enää yhden ainoan kameraliikkeen! Kaupankäynti on näköjään siirtynyt isompiin marketteihin, kodinkoneliikkeisiin ja nettiin.

Ja nyt en osaa valita, otanko tämän vai tämän vai tämän.  Kaikki ovat menestyneet hyvin testeissä, Canon kai on paras, mutta suurikokoisin ja painavin. Tuleeko sellaista kameraa sitten otettua aina mukaan, kun on tottunut käsilaukkumalliin? Tämä on jo neljäs digikamerani, joten ihan alkeista ei lähdetä, mutta  toisaalta järjestelmäkamera on varmasti liikaa. En tunne yhtään "oikeaa" kuvaajaa, jolta voisi kysyä neuvoa tarvittaessa. Siksi päädyin katselemaan näitä välimuotoja, joista selviän omin neuvoin.

Nyt nukun yön yli ja näen kai unia Mikrobitin testeistä. Pari päivää pitäisi kestää töissä (herätä jo ennen kymmentä!) ennen kuin on taas viikonloppu. Se tietää lisää sieniä toivottavasti. Ja rallihuminaa kaikkialla kaupungissa, siitä tykkään, helikopterit ovat parasta!

788272.jpg

Sievä kehnäsieniperhe viime viikolta. Niin, Samsung mahtuu farkuntaskuun.

788314.jpg

Tarkka silmä näkee mustia torvisieniä, tässä vielä viikko sitten ihan alkuja. Mutta konttaamalla ne pitää melkein etsiäkin ja voi sitä löytämisen riemua!