Olipa mukava olla töissä! Aamukahvilla oli koko vanha sakki koossa, kaikki kesän aikana  virkistyneitä ja hyväntuulisia. Lähimmät piti ihan halata, kun ei ollut pitkään aikaan nähty. Kaikki olemme olleet suurimman osan kesästä pois  yhdistetyllä lomalla, palkattomalla ja  osa-aikavapaalla. Se tekee tosi hyvää pitkän työuran tehneille ihmisille. Kuulumisia piti päivittää sitten pitkin päivää aina kun tuli tyhjä rakonen. 

801469.jpg

Työtä on taas normaaliin tahtiin, mutta kiitos kesäsijaisten ei ole varsinaista ruuhkaa. Syksy alkaa vähitellen käynnistyä, kun allakkaan merkataan työkokouksia ja mielenkiintoisia koulutuksia ja yhtäkkiä siellä tuntuukin jo olevan tungosta: mihin se pääasia eli kaikki asiakastyö tungetaan?

801501.jpg

Mikäpä on helteessä sisällä varjossa istuessa, kun saa tavata mukavia ihmisiä ja tehdä sitä, mitä osaa. Suhtautumiskysymys, eikö niin? %^) Mies on vielä pari päivää lomalla ja hoitaa nurmikonleikkuun ohessa sienestyksen. Saaliina tänään tosin vain kourallinen kantarelleja -muut vaan kehuivat löytäneensä niitä sankokaupalla.

Taidan käydä sittenkin raatona makaamaan sohvalle. Öitä!

    802028.jpg     

Jotkut jaksaa loputtomiin, kuten nämä pikkuneilikat, jotka ilahduttavat pöydällä jo kolmatta viikkoa.