Tänään sai tehdä sauvakävelynsä harvinaisen kauniissa säässä. Viileä tuuli ei yltänyt metsään tai muihin suojaisiin paikkoihin ja aurinko lämmitti ihanasti. Rannalla oli mukava pysähtyä ihailemaan rauhallista maisemaa, oli kuin olisi istunut ikioman lammen rannalla jossakin kaukana.

584304.jpg

584312.jpg

Tuossa rantavedessä oli hauki, ei kylläkään osunut kuvaan. En ole ennen nähnytkään haukea uimarannalla! Rapuja siellä on kyllä ollut, on pitänyt ihan varoa, ettei päälle astu uimaan mennessä. Hauki kuitenkin epäilyttää, hemmetti, sehän voi käydä kinttuun kiinni!

Kotona oli Nuorempi Poika ja Nuorempi Miniä hiki hatussa kokkaamassa äitienpäivälounasta. Suihkun jälkeen saimme nauttia maukkaasta salaatista ja pekoniin käärityistä lihapullista vuohenjuustoperunoiden ja valkosipulipapujen kanssa. Aah, ihanaa, jälkiruokana passionsorbettia. Juniori on ravintolakokki koulutukseltaan, ja vaikka ei ole sitten alalle halunnut jäädä, ei ole tosiaankaan koulu mennyt hukkaan.

584351.jpg

Aterian jälkeen aloimme katsoa suurin toivein Tristram Shandy, herrasmiehen paljastukset -elokuvaa. Kenelläkään meistä ei huumorintaju riittänyt siihen, oli sen verran omituista sähellystä. Sen piti olla muka hauska. Ei se mitään, tunnelma oli silti korkealla, olihan lasissa vaaleanpunaista kuohuvaa! Olin avannut viimeisen vapulta jääneen Taltarni-pullon, jonka sisältö on kuivaa, herkullisen väristä ja makuista.

Oli siis ihan nappiin mennyt viikonloppu meikäläisen näkökulmasta. Ensi viikko on taas töitä, lähdenkin tästä siis silittämään työvaatteita. Moi!