Maalattuja pintoja näkee niin luonnossa kuin rakennetussakin ympäristössä. Suurin osa on tietysti pelkkää töhrintää, mutta välillä törmää mielenkiintoisiin ja taitaviinkin kuviin. Yksityisessä tai julkisessa rakennuksessa en näitä missään tapauksessa haluaisi nähdä, mutta tämä kivi on mielestäni mitä parhain paikka tälle sortille!

Näitä siirtolohkareita täällä riittää vaikka muille jakaa, joten välillä tällainen maalattu versio todella ilahduttaa silmää tuolla mäkiä sauvoessa. Ei ne hirvenpiirtäjät muinaisilla kalliollakaan mitään aikansa tunnustettuja taiteilijoita olleet, kuka sanoo etteivät olleet nuoria tyhjäntoimittajahunsvotteja naapureitaan kiusaamassa! Ihminen ei ole miksikään muuttunut tuhansienkaan vuosien saatossa.

               613567.jpg

Mikä ettei! Kunhan ei tageja tule asuttuun ympäristöön ja luvattomille paikoille. Alikäytäviä, bussikatoksia ja sillanalusiahan on luvan kanssa maalattu onnestuneesti jo kauan, mutta harmillisen usein sabotoitu päälle tuhertelemalla.

               613574.jpg

P.S. Täällä vuodatuksessa kuvat näyttävät luvattoman huonolaatuiselta, vai onko siirtotekniikassani jotakin vikaa? Kotikoneella kuvat ovat paljon parempia koko ruudunkin kokoisina. Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan, pliis!