Shoppailupäivä. Naamani tarvitsee kesälläkin pientä punotuksen tasoittelua. Bongasin tavaratalossa onneksi tutun myyjän, jonka kanssa on helppo asioida ja jonka suosituksiin luotan. Hän löysi ihanan tarjoustuotteen, Lancomen Teint Idolen. Värin valinta on vaikeaa yksin ja hyvän myyjän apu oli todella tarpeen.

Etsin myös laadukkaita pellavahousuja ja valkoisia tai mudanvärisiä ohuita  caprihousuja. Jos on liian tarkka kuva siitä, mitä tahtoo,  ei yleensä löydä hakemaansa.  Ja kun on hyvä syömään, on vielä vaikeampaa. Kiersin tunnollisesti kaikki kaupat, mihin täällä nyt ei kohtuuttoman kauan mene, sovittelin ja ahersin. Viimeisessä liikkeessä tuli nuori reipas myyjä paikalle ja kuvailuni perusteella haki minulle Ril'sin vaaleat pellavahousut, jotka istuivat upeasti kuin -housut! Hintakin oli hyvä, mutta nyt olen jo  oppinut, että omantuntuinen vaate pitää ostaa mukaan heti.  Olisin voinut syleillä sitä neitosta! Näitä housuja asustamalla klaaraan kaikki kesän tilaisuudet.

Asiansa osaava myyjä on kullanarvoinen. Nykyisin saa liikkeissä hyvää palvelua ja moni ostos olisi jäänyt minulta tekemättä ilman myyjän aktiivista otetta ja apua. Pidän siitä, että palvelua tullaan tarjoamaan heti. Kaukana ei ole silti ajat, jolloin se ärsytti, kun emme olleet tottuneet palveluun.  Onneksi se leviää pikkuhiljaa, milloinkahan saamme pöytiintarjoulun kahviloihin?

Shoppailukeskustassa on yksi ainoa risteys, ja siinä rakennetaan ja remontoidaan joka kulmalla. Jyrinä ja poraus, katkut ja kuorma-autot väsyttivät nopeasti tottumattoman ja kotona piti mennä pitkille päiväunille toipumaan tilintyhjennyksestä.

             625885.jpg

Tämän kukkakimpun haluan ojentaa Vanhimmalle Pojalle ja Miniälle, jotka ovat tänään menneet kihloihin Saksassa! Mikä ilon päivä!