Omenapuun alla majailee innokas kokki. Ei innovatiivinen, mutta hyvä lukemaan reseptejä. Arkisin täällä syö vain Mies ja minä, mutta pyhäisin katetaan kuudelle. Tänään söimme loistavan makuista Thai-maustettua kanapataa riisin ja turkkilaisen jukurtin kanssa. Sitruunaruohotahna oli uusi tuttavuus, miellyttävä sellainen. Sitruunaruohoahan täältä Väli-Suomen marketeista ei saa -liekö tarpeenkaan. Löysin ohjeen
Otetaan puoli kiloa voita -sivulta. Oikein odotan, kuinka hyvää se on huomenna, uhkasivat sen vaan paranevan.

Sunnuntailounaan pääruokana tarjoilin Pollo limonelloa eli sitruunapastaa Pastanjauhajien maaliskuun alussa julkaiseman ohjeen mukaan valmistettuna. Ohje taitaa olla aika suosittu, koska sain sen myös sähköpostilla kiertokirjeenä. Ruoka oli niin herkullista, että sakki yltyi melkein laulamaan. Sopisi varmaan keväisiin illanistujaisiinkin sopivan valkoviinin kanssa.

Huomenna alan väsätä Mangokakkua viemisiksi naisteniltaan kavereitten kanssa. Mangollamaustettu kevennetty juustokakku löytyi myös Puoli kiloa voita -sivuilta. Se näyttää hyvin herkulliselta ja raikkaan kevyeltä. Kun sitä syö, paino putoaa varmasti puoli kiloa.