Nyt loppui sitten aamusarjani Elämä käsissä (Peak Practice). Claire veti mustasukkaisena Alexin mukanaan alas kallionjyrkänteeltä ja Tom-parka menetti jo toisen vaimon. Mukava sarja loppui siis synkeästi psykopaatti-Clairen ansiosta. No, ensi viikolla alkaa taas työt, säästynpähän nauhoittamisen vaivalta.

Ykkösen aamusarjat löysin, kun takavuosina jollakin lomalla tuli katsottua Muotitalo-sarjaa (The House of Elliott). Sehän oli ihana! Sisarukset loivat huippumuotia Lontoossa 1900-luvun alussa ja elivät siinä samalla nuorta aikuisuuttaan. Ajankuvaus ja historialliset tapahtumat värittivät loistavasti näyteltyä ja käsikirjoitettua sarjaa. Töistä palattua oli ihana katsoa tunti leppoisaa brittimeinikiä ennen ruoanlaittoa.

Sittemmin tuli seurattua Ylpeys ja ennakkoluulo uusintana, josta siis tuli my all time favourite. Pisimpään taisi mennä aamuisin Sydämen asialla, joka vastikään loppui perjantai-illasta. Sitä tiedän monen tuttunikin katselleen töitten jälkeen nauhalta, varsinainen hyvänmielen sarja siis. Kuvioon kuuluu, että juoni ja ihmiset olivat täysin ennustettavia, mutta hemmetin sympaattisia.

Ensi viikolla siis töihin, jännittää jo ajatuskin. Sivuvaikutusten takia olen vähentänyt verenpainelääkkeitä. Miltähän tuntuu niistä, jotka vuoden vuorotteluvapaan jälkeen palaavat töihin, onko silloin ruumis ja mieli rauhoittunut ja saanut olla tarpeeksi itsekseen?

466907.jpg  Iloa perjantaihin !