Outo päivä aamusta asti, haluton ja väsynyt. Verenpaine pysyy edelleen korkealla. Lääkärin suosituksesta otan Micardiksen lisäksi betasalpaajan kahdessa osassa ja tämäkin muutos voi tuntua olossa. Luulen, että tarvitsen kolmannenkin lääkkeen, nyt kun noin kymmenennen kerran jouduin lopettamaan diureetin lyhyeen matalan natriumin ja kummallisen olon takia. -Hohhoijaa. Aamupäivä meni nukkuessa ja iltapäivällä olen toistaiseksi jaksanut vain lukea sohvalla ...ööö...Jane Austenia.

Asiat on siis huonosti tänään. Aina välillä on pakko myöntää, että verenpainetautikin on oikea sairaus, joka oireilee oman mielensä mukaan. Se ei pysy hallinnassa. Se mm. on noussut joka kerta laihduttaessani. Käyn kamppailua pysyäkseni BMI 30 alapuolella, ja vaikka muutokset ovat pieniä superterveellisessä elämässäni, ne ilmeisesti riittävät pukkaamaan lisää stressiä? No, tällä kertaa paine oli koholla jo ennen laihdutusta.

Ja tämä samperin paino pysyy nyt paikoillaan! Liikkunnan harrastamiseen pitäisi olla terve, ja siltä ei nyt tunnu. Tämänaamuinen kova pakkanen ei parantanut yhtään tilannetta. Sekin nostaa painetta.

Paska päivä, vaikka muuten asiat on ihan hyvin.