706245.jpg

Tuossa näette työtä tekevän naisen, joka nukkuu tunnin liian vähän joka yö. Huolellisesti rajattu katse harittaa jonnekin verhonrajaan samalla kun päässä pyörii yksi ainoa ajatus: nukkumaan!  Kieli  puolestaan yrittää muodostaa muutamaa järkevää sanaa edessä kysymysmerkkinä istuvalle kanssaihmiselle.

1915013.jpg

Nainen käyttää aivan liikaa vapaa-aikaansa lukemalla toisten kirjoituksia ja  tekemällä iltaisin omia  kuvitettuja julkaisujaan, joita jättää julkisille paikoille katsottavaksi.  Hän on myös ilahtuneena huomannut joskus muutaman ihmisen pysähtyvän ohikulkiessaan lukemaan taulua. Homma käy kuitenkin käsiin ja hartioihin ja aiheuttaa jatkuvia kiristyksiä ohimolle. Puhumattakaan naisen miehestä, joka joutuu ihan hunningolle viettäessään illat yksin  muualla talossa.

1915008.jpg

Illalla naisten jumppahetkessä tehdessään aurinkotervehdyksiä Amonille nainen yrittää saada villinä laukkaavia ajatuksiaan kuriin ja keskittyä tähän hetkeen. Hän päättää samalla taas kerran parantaa tapojaan ja hakata vain lyhyitä hieroglyfitervehdyksiä arkipäivinä ja vetäytyä yöpuulle heti auringon painuttua temppelin harjan  taakse.