1909655.jpg

Kerrankin olen ehtinyt suorittaa päivän liikunta-annoksen kävelemällä aamulla osan matkasta töihin ja päivällä töistä kaupunkiin toiseen työpisteeseen, yhteensä tunti. Mies lähti listan kanssa ruokaostoksille, joten saan viettää rauhallisen koti-illan ilman velvollisuuksia.

Eilinen kaalilaatikko riitti vielä täksi päiväksi ja oli muuten hyvää kolmanteen kertaan lämmitettynä. Huomenna kuitenkin jo jotain muuta, kiitos. Syön töissä vaatimattomat eväät kuten pussipuuroa ja omenan, joten haluan jotain oikeaa ruokaa iltaisin. Vartaloni mielestä pelkkä aamiainen olisi kyllä riittävä.

1909658.jpg

Lipaston laatikoitten täyttäminen etenee etanan vauhtia. Kyllä te tiedätte: kaikki pitää lukea ja käydä läpi, kuten viidentoista vuoden palkkakuitit ja verotiedot,  todistukset, kaikki tärkeät paperit omissa pinoissaan, pankkiasiat, kirjeenvaihto, säilytettävät aarteet. Viimeksi mainittuihin kuuluu mm. silmälaseja parinkymmenen vuoden ajalta. En tiedä miksi en halua heittää niitä menemään, ne ovat jotenkin osa minua.

Toisaalta houkuttelisi katsoa taas putkeen Ylpeys ja ennakkoluuloa koko ilta, tai lukea Mma Ramotswea villapaidassa ja äidin kutomat raidalliset villasukat jalassa. Se on syksy ja kylmä, nyt jäädään kotiin ja sytytetään valot!

1909663.jpg

Juolukat valaisivat eilen ihanana väriläiskänä suolammen reunalla.