1797000.jpg

Kylmää ja tuulista, sormia paleltaa aamulla töihin polkiessa ja vielä enemmän kotiin tullessa. Ihan oikea syksy on tulossa, vaahteroissakin se näkyy hienoisena punastumisena. Aamulehteä lukiessa pitää sytyttää valot. 

Illalla ei tee mieli lähteä ulos eikä nukkuakaan, kun eilisilta meni jo torkkuessa. Lähdetään siis tehtaanmyymälään shoppailemaan astioita, pientä täydennystä aina tarvitaan ja tietysti  halvalla kakkoslaatua. Valkoisia Teema-lautasia arkikäyttöön ja yksi valkoinen muki rikkimenneen tilalle.

1096622.jpg     1497247.jpg

Koko-sarjan monikäyttöiset minilautaset saavat sitruunankeltaisen siskon  ja sitruunanpuolikkaan alustana niitä usein käytänkin.  Muun Koko-sarjan väritys ja idea on minusta ihana, mutta muotoa pidän epämukavana käytössä. Harmi, olisivat tosi kauniita. Näihin espressokuppeihin lankesin pari vuotta sitten ja niitä tekisi mieli lisää, vaikka minulla ei vieläkään  ole edes espressokonettakaan.

Olen uudestaan ihastunut valkoiseen Teemaan. Aikoinaan ensimmäiset lautasemme olivat mustat isot Teemat. Se pino taitaa olla vanhimmalla pojalla. Jossakin vaiheessa ostin 15 keskikokoista sinistä arki- ja alkuruokalautasiksi. 

1830197.jpg

Nyt olemme syöneet varmaan vuosikymmenen näiltä valkoisilta Manoir-lautasilta, joten silmä  lepää ajattoman puhdaslinjaisissa ja kauniin valkoisissa teemoissa. Niissä on nyt sopiva kokokin, hieman isompi kuin kuvan vanhassa sinisessä.

796827.jpg

Kaikkein ihastunein olen Teeman pasta-lautasiin, joiden koko on aivan ideaali paitsi pastalle, myös salaateille, keitoille ja tarjoiluun. Jatkuvassa käytössä.