Tässä se on, huomionosoitus, jonka olen saanut Iines Jalokiveltä, Noeijoolta, riitta Helinältä, Arleenalta ja Meriltä.

1715304.jpg

Täysi rivi briljantteja sormukseen!

Heitän (Meriä mukaillen) kourallisen timantteja muutamalle briljantille blogille, joiden päivitykset nappaan aina tuoreeltaan. Ensimmäiset briljantit menevät Noeijoolle, Merille ja Iines J:lle, joita olen seurannut siitä asti kun homman aloitin. Siskot on rakkaita ja läheisiä ja heidän kaikki asiansa kiinnostavat. Iines taas kirjoittaa niin herkullisella tavalla arjen jutuistaan, että hyrisen tyytyväisenä joka kerta lukiessani.

1715318.jpg

Seuraava kourallinen menee aina yhtä briljanteille Arleenalle, Krisulle ja Sooloilijalle. Arleenan kotipainotteiset ja aina yhtä tyylikkäät postaukset ovat omaa luokkaansa.  Krisun vauhdikas ja rento tapa kertoa asioistaan ilahduttaa minua aina ja taitavat kuvat saavat huokailemaan ihastuneena. Sooloilija uusimpana blogiystävänä rakastaa intohimoisesti elokuvia ja kirjoittaa mielenkiintoisia katsauksia uutuuksista -tai kampanisuista.

1715321.jpg

Enää yksi briljantti ja monta blogia, joita seuraan säännöllisesti. Entä eikö yhtään ruoka- tai valokuvablogia mahdu mukaan?  Viimeisen briljantin heitänkin Piilomajan Violetille ja Okran Helinälle. Kummankin tyyliin olen mielettömän ihastunut ja käyn katsomassa päivitykset heti. Pysähdyn valokuvien äärelle, katselen ja tutkin niitä ihastuneena.

1715326.jpg

Briljanttien jakelun säännöt löytyvät vaikka täältä. Kaikesta ilosta huolimatta homma on työläs ja vie aikaa, joten älä ota paineita. Ei ole pakko! En minäkään jaksa enää tällä istumalla ilmoittaa briljanteille valituille, vaan teen sen joskus myöhemmin ja jokuhan saattaa ehtiä käymään täällä sitä ennen... :-p

1715316.jpg