Nyt meni rikki tuo 20 000 kävijän raja tuossa puoli neljän aikoihin. Kahdeksan kuukautta on kestänyt blogielämääni ja se on tuonut paljon uutta kivaa vapaa-aikaani. Ennen kuin itse aloitin, en osannut lainkaan kuvitella, mitä blogikirjoittaminen  on ja miten mukavaa on toisten kirjoituksia seurata. Ja valokuvat on vielä ihana lisä koko touhussa.

551448.jpg

Näillä kukilla kiitän kaikkia täällä kävijöitä ja vielä erityisesti kommenttilootassa vierailevia  blogiystäviä!

Nyt en voi uteliaana katsoa tilastosta, kuka se 20 000. kävijä oli. Jostakin syystä vuodatuksen uusi tilasto ei toimi tänään, vaikka toimi eilen. Maapallolaskurista luovuin jokin aika sitten.


Edit. klo 20.15
Mukavien viikonloppuvieraiden jälkeen työviikko alkoi paremmin kuin olisin odottanut. Töistä tultua menin vähäksi aikaa lepäilemään sohvalle, kun edellisyönä ei taas uni maistunut, ja niin heräsin vasta varttia ennen jumpan alkua. Ja jätin taas menemättä, kuten viimeksikin työviikolla.

Parasta lääkettä itsesääliin on iltashoppailu, joten lähdimme miehen kanssa hankkimaan kirkasvalolamppua kello kuuden aamuja käynnistämään. Niin moni vannoo kirkasvalon nimeen, että lopultakin on kokeiltava. Toisaalta pimeys tuntuu juuri nyt jännittävältäkin -vielä. Hankin nätin pyöreän lampun, kun siskollakin on sellainen.

Kodin ykkösestä löytää aina mukavan edullisia elokuvia ja tällä kertaa mukaan tarttui Tyttö ja helmikorvakoru ja Valkoinen masai.  Molemmat olen lukenut joskus kirjoina. Tracy Chevalierin kirja Tyttö ja helmikorvakoru oli tunnelmaltaan herkempi kuin elokuva, mutta Scarlett Johansson on aina yhtä ihana ja Colin Firth -tässä vähän kolkko. Corinne Hoffmannin omaan elämään perustuva Valkoinen masai oli yksinkertaisesti pakko lukea pähkähullun naisen rohkeana seikkailuna. Leffaa en ole vielä katsonut.

Elokuvasyksy on muutenkin käynnistynyt ja tarjolla monia kiinnostavia juttuja. On yllättävää huomata, kuinka vaikea on keksiä sopivaa iltaa. Aina on jotakin muita menoja, vaikka ei kovin ihmeitä harrastakaan. Syksyllä viikonloppuisinkin on sovittua tekemistä  pitkäksi aikaa eteenpäin, vaikka sosiaalinen elämäkin on aika niukkaa. MIHIN SE AIKA MENEE?