1744012.jpg

Odotettu vierailu ystävien luokse oli alkaa huonosti, kun jo yöllä jyskyttänyt migreeni eteni oksennusvaiheeseen juuri, kun olisi pitänyt syödä tervetuliaslounasta. Täsmälääke nenään ja pitkälleen, ja siitäkin meni vielä kaksi tuntia, ennen kuin tokenin. Herttileijaa, tätäkö se rupeaa olemaan?! Onneksi tällaisia oksennusmigreenejä ei ole edes joka vuosi.  Ne alkoivat vasta kymmenen vuotta sitten, samalla kun aikaiset vaihdevuosioireilutkin. Minusta migreeni on aika pelottavaa.

1743997.jpg

Illalla maistui sitten paella sitäkin paremmin. Herkullinen ruoka ja kattaus ja vanhojen kavereitten seura on parasta elämässä. Tämän ystävän kanssa olemme olleet jo kansakoulussa samalla luokalla ja miehemmekin olemme tavanneet jo kaksikymppisinä (ja pökäisty samantien naimisiin samana syksynä!). Melkein samanikäiset pojat on kasvatettu ja lähetetty maailmalle.

1743999.jpg

Pavlovan täytteenä oli kermainen sitruunarahka, joka oli maustettu kanelilla. Tätä täytyy kokeilla itsekin, maku oli niin hyvä. Alkuperäisessä ohjeessa mukana oli vielä kardemummaakin.

Illan päätteeksi katselimme yhdessä Jotain annettavaa -leffaa, jonka pääosissa on Jack Nicholson ja Diane Keaton ja se sopi meille oikein hyvin. Kuusikymppinen pääpari lievensi hiukan vanhenemisen tuskaa, ehkä siitä selviää!