Alan vähitellen päästä todelliseen lomafiilikseen. Ei aikatauluja, vain löyhästi sovittuja tapaamisia, pitkään valvomista ja pitkään nukkumista. Tarvittaessa päiväunille meno heti aamiaisen jälkeen. Ulkoilua, kun mieli tekee, aika usein koiran kanssa.
Olen myös onnistunut pitämään vähän taukoa tässä blogihommassa enkä ole juossut koneella vähän väliä. Lopultakin olen lopettanut työsähköpostien lukemisen kotikoneelta, kun en pääse enää uudelle palvelimelle (onneksi!).
Niin että ei tässä kummempaa. Sää vaihtelee paljon ja ensimmäinen tatti on nähty.
Sunnuntailounas odottaa nyt tekijäänsä. Vieraaksi tulee nuorempi poika ja hänelle tarjotaan kesäkurpitsakeittoa, savulohta uusien perunoitten ja yrttikermaviilikastikkeen kanssa. Kylkiäiseksi teen tomaatti-sipulisalaatin. Jälkiruokana voisi maistua muutama pieni rahkalätty eli syrnikki lakkahillon kanssa. Apua, tulee nälkä!
Edittiä: Lisäsin vielä yleisön eli Krisun pyynnöstä syrnikkien ohjeen. Laitoin samalla uudestaan Maku-lehden sairaan hyvän kesäkurpitsakeitonkin ohjeen - tätä meillä tehdään usein. Nyt sattui olemaan keittoon avattuna viineinä gewürtztramineria ja Samos Nectaria ja hyvin kävi.
Jatkan vieläkin kuvalla, kun siirsin tämän päivän kuvia koneelle. Vassakuu!
Sunnuntailounas odottaa nyt tekijäänsä. Vieraaksi tulee nuorempi poika ja hänelle tarjotaan kesäkurpitsakeittoa, savulohta uusien perunoitten ja yrttikermaviilikastikkeen kanssa. Kylkiäiseksi teen tomaatti-sipulisalaatin. Jälkiruokana voisi maistua muutama pieni rahkalätty eli syrnikki lakkahillon kanssa. Apua, tulee nälkä!
Edittiä: Lisäsin vielä yleisön eli Krisun pyynnöstä syrnikkien ohjeen. Laitoin samalla uudestaan Maku-lehden sairaan hyvän kesäkurpitsakeitonkin ohjeen - tätä meillä tehdään usein. Nyt sattui olemaan keittoon avattuna viineinä gewürtztramineria ja Samos Nectaria ja hyvin kävi.
Jatkan vieläkin kuvalla, kun siirsin tämän päivän kuvia koneelle. Vassakuu!